Jouw Optibouw

Optibouw werkt zowel in onderaanneming voor aannemers als in opdracht van architecten en particulieren. We realiseren projecten van casco tot sleutelaar.

Architect Aannemer Particulier


Ontdek de kracht van Kingspan TEK

Energieneutraal bouwen

Door de uitstekende thermische eigenschappen en de minimalisering van koudebruggen, is het casco optimaal energieneutraal. Hierdoor voldoet dit systeem nu al aan de strenge BENG-eisen die vanaf 2020 gaan gelden.

Duurzaam bouwen

De SIP-panelen worden onder gecontroleerde omstandigheden duurzaam geproduceerd en gecertificeerd. Daarnaast zorgt deze manier van prefab-bouwen voor aanzienlijk minder restafval op de bouwplaats.

Slank bouwen

Ieder paneel is isolatie en drager in één. Deze compacte constructie levert maar liefst +/- 10% meer leefruimte op. Ook is dit bouwsysteem aanzienlijk lichter dan traditionele bouwmethodes, waardoor het voor iedere fundering geschikt kan zijn.

Snel bouwen

Het casco is binnen een aantal dagen wind- en waterdicht, zodat snel met de afbouw begonnen kan worden. Met het TEK systeem is er veel minder kans op bouwfouten en zijn veel maatvoeringen vooraf bekend (kozijnen / gevelafwerkingen / enz.)

Meer weten over het nieuwe bouwen?

Vertel ons over jouw bouwplannen.