Optibouw voor aannemers

Nieuwbouw, verbouw of renovatie? Het begint allemaal met een hoogwaardig casco. Onze cascobouw met Kingspan TEK biedt het beste uitgangspunt voor elk bouwproject. Het voldoet aan de zwaarste kwaliteits- en milieunormen, maar wordt veel efficiënter geproduceerd dan de traditionele houtskeletbouw. Vanaf werktekening ontwerpen en produceren wij een compleet bouwpakket. In enkele dagen worden alle panelen tot een wind- en waterdicht casco geassembleerd, vrijwel zonder bouwafval. Als partner van Hectar funderingsvloeren kunnen we zelfs nog een stap verder gaan in het optimaal energieneutraal bouwen.


Download PDF

De belangrijkste voordelen voor aannemers:

  • Snelle, efficiënte cascobouw met een hoge kwaliteit
  • Voldoet nu al aan de strenge BENG-eisen die vanaf 2020 gelden
  • Vrijwel geen bouwafval
  • Perfecte duurzame combinatie met Hectar funderingsvloeren

Ontdek de kracht van Kingspan TEK

Energieneutraal bouwen

Door de uitstekende thermische eigenschappen en de minimalisering van koudebruggen, is het casco optimaal energieneutraal. Hierdoor voldoet dit systeem nu al aan de strenge BENG-eisen die vanaf 2020 gaan gelden.

Duurzaam bouwen

De SIP-panelen worden onder gecontroleerde omstandigheden duurzaam geproduceerd en gecertificeerd. Daarnaast zorgt deze manier van prefab-bouwen voor aanzienlijk minder restafval op de bouwplaats.

Slank bouwen

Ieder paneel is isolatie en drager in één. Deze compacte constructie levert maar liefst +/- 10% meer leefruimte op. Ook is dit bouwsysteem aanzienlijk lichter dan traditionele bouwmethodes, waardoor het voor iedere fundering geschikt kan zijn.

Snel bouwen

Het casco is binnen een aantal dagen wind- en waterdicht, zodat snel met de afbouw begonnen kan worden. Met het TEK systeem is er veel minder kans op bouwfouten en zijn veel maatvoeringen vooraf bekend (kozijnen / gevelafwerkingen / enz.)

Meer weten over het nieuwe bouwen?

Vertel ons over jouw bouwplannen.