Baarschot

In Baarschot hebben we een vrijstaande bungalow gerealiseerd. De bungalow is semi casco gebouwd en zal door de klant zelf afgewerkt worden. Bij dit project dat oorspronkelijk traditioneel getekend was zijn de diverse door ons aangeboden producten verwerkt.

Na een prettig gesprek met de klant en hun architect, is op basis van de voordelen die Kingspan TEK biedt, gekozen het project hier in uit te voeren. Onder de woning is een ruime prefab kelder geplaatst. Deze sluit aan op de Hectar fundering, welke voorzien is van staalvezel beton. Verder hebben we Kingspan TEK gevels geplaatst en een Finnjoist balkenlaag aangebracht. Ook zal er ter optimale luchtafdichting Siga afdicht materiaal gebruikt worden. De gevel is rondom afgewerkt met een niet constructieve zuiver esthetische halfsteens- schoon metselwerk muur.

Optibouw dankt Sandra & Jos Hendriks voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.


  • De bouwtekeningen van project Baarschot zijn door Optibouw verwerkt tot paneel tekeningen
    De bouwtekeningen van project Baarschot zijn door Optibouw verwerkt tot paneel tekeningen


Presentatie van het project op:

www.kingspan.com

Op de Kingspan TEK site is middels een artikel aandacht gegeven aan deze door Optibouw gerealiseerde woning. U vindt op de Kingspan TEK site ook andere interessante projecten die volledig met Kingspan TEK gebouwd zijn.

www.hectar.nl

Op de Hectar site is een mooi artikel te vinden over deze door Optibouw gerealiseerde woning. U vindt op de Hectar site ook andere interessante projecten en mogelijkheden van de Hectar funderingsvloer.

www.onthoutons.nl

Ook op de Onthoutons site wordt gesproken over deze door Optibouw gerealiseerde woning. U vindt op de Onthoutons site meer inspirerende projecten die gerealiseerd zijn met Finnjoist I- liggers."We waren meteen enthousiast nadat ons het principe van Kingspan TEK werd uitgelegd. Met name de snelheid van bouwen en de hoge isolatiewaarde sprak ons enorm aan"
Fam. Hendriks
Bouwt hun droomhuis met Optibouw
"Het contact met Optibouw in de voorbereidingsfase was erg goed en de bouw loopt momenteel op rolletjes en helemaal volgens planning"
Fam. Hendriks
Bouwt hun droomhuis met Optibouw

Meer weten over het nieuwe bouwen?

Vertel ons over jouw bouwplannen.