Partners

Optibouw heeft een uitgebreid partner netwerk. Elke partner staat binnen de eigen specialiteit voor top kwaliteit. Gezamenlijk kunnen wij zorgdragen voor de optimale realisatie van uw project.
Mobilane

Door de versteende omgeving en de verandering van het klimaat is waterafvoer de laatste jaren een issue geworden. Zo wordt er onder andere gezocht naar oplossingen om het riool te ontlasten. Toepassingen van groene daken hebben dan ook een enorme vlucht genomen. Zo ook de MobiRoof van Mobilane. MobiRoof bestaat uit een plantcassette gevuld met substraat en 6-8 verschillende soorten sedum. De cassettes worden op eenvoudige wijze in elkaar geklikt, waardoor direct een groen dak ontstaat. MobiRoof is geschikt voor platte daken en daken met een hellingshoek tot 10 graden (20%) en blijft altijd herplaatsbaar. 

www.mobilane.comOnthoutons

Het bewust en duurzaam omgaan met natuurproducten is in ieders belang. Ons familiebedrijf heeft passie voor hout. Wij beschikken over ruime voorraden gecertificeerd hout en plaatmateriaal. Het naar wens op maat maken met moderne machines is wat we graag voor u doen. Bovendien kunt u, eventueel samen met interieurstilist of architect, in onze showroom volop inspiratie opdoen. Onze vakbekwame medewerkers zorgen altijd voor een gedegen advies ook op het gebied van gevelbekleding en deuren. Wij willen samen met u als klant trots zijn op uw projecten.


www.onthoutons.nl

Meer weten over het nieuwe bouwen?

Vertel ons over jouw bouwplannen.